סחיטה ברשת

סחיטה ברשת והמוקד עזרה החדש שהוקם לשם כך

סחיטה היא פשיעה חמורה, מטרת הסחיטה הינה לקבל טובת הנאה במישרין או בעקיפין.

סחיטה על פי חוק העונשין: עבירת סחיטה באיומים מוגדרת בחוק העונשין כאיום על אדם.

איום זה יכול להיות בעל פה, בכתב או בהתנהגות. זאת במטרה להביאו לביצוע מעשה, או להביאו להימנע מביצוע מעשה אותו הוא רשאי לעשות.

בעולם העסקים זוהי תופעה אשר התוצאות הינן, קבלת כסף או לחילופין/ וגם טובות הנאה אחרות. טובות הנאה באות לידי ביטוי כמגוון רחב של שירותים ותמורות ביניהן, שירותי מין, הטבות שוות ערך כספי ועוד.

סחיטה וירטואלית

אירועי סחיטה וירטואלית הפכו בימינו המבוססים על האינטרנט ועל הרשתות החברתיות במידה רבה לאירועים שכיחים. הסחיטה באינטרנט הינה סחיטה באיומים על פי הגדרתה לרוב. עבירות הסחיטה הינן חמורות על פי החוק במדינת ישראל וניתן להגדירן כעבירות פשיעה חמורה, קראו בהרחבה.

בנובמבר 2018 הושק המטה הלאומי להגנה על ילדים ברשת 105, מטעם משטרת ישראל.

מטה זה הוקם כמודל ייחודי מסוגו בעולם ושותפים לו משטרת ישראל, משרד החינוך, משפט המשפטים, משרד הבריאות ומשרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים. מטה זה אמון על הגנה על ילדים ובני נוער ברחבי הרשת.

אם אתם לא נכללים תחת אוכלוסיות אלה, תוכלו להתייעץ עימנו בנושאי סחיטה ברשת האינטרנט.

התייעצו עימנו וקבלו שירות מלא ומסור, דיסקרטי ומקצועי

אנו במנשה – רון משרד עורכי דין שמים לנגד עיננו תמיד, בראש ובראשונה את האיכות של השירותים והייעוצים שלנו אשר הוכחו בעבר כהכרחיים במיוחד. אנחנו כאן בעבורכם נותנים ייעוץ איכותי ופועלים ללא לאות למתן ייעוץ משפטי מבוסס למענכם.

ניתן לכם את התשובות המלאות לשאלה איך להתמודד עם סחיטה בפייסבוק.

> קראו גם על מחיקת רישומים פליליים ואיך זה יכול לקרות

משרדנו ידע כבר הצלחות רבות בתיקי סחיטה ועבירות במסגרת רשת המרשתת (האינטרנט) הן ברשתות חברתיות והן מחוצה להן.

הונאת הסחיטה המינית או סחיטה מכל סוג אחר, אינה מוגבלת רק לרשת הפייסבוק, אלא גם לרשתות מבוססות אינטרנט אחרות. אנו הכתובת שלכם אם נקלעתם לסחיטה במרחב המקוון, הן ברשתות החברתיות והן מחוצה להן.